Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια

Η Ανόρθωση λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια ενημερώνει τους φίλους της ομάδας της που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη εισιτήριο για το ΓΣΠ, ότι ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα εισιτηρία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια (18:00) και από τις 10:00 το πρωί ξεκινά η τελική φάση προπώλησης σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία. Υπενθυμίζεται πως δεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Τα παιδικά εισιτήρια αγώνα θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Νότια κερκίδα. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (16:30). Ταμεία την μέρα του παιχνιδιού για οπαδούς μας δεν θα ανοίξουν.

Την μέρα του αγώνα θα υπάρχει συνεργείο της ομάδας μας στο ΓΣΠ, το οποίο θα ανταλλάζει τα voucher που αγοράστηκαν online με εισιτήριο, για όσους οπαδούς της Ανόρθωσης δεν καταφέρουν να το πράξουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Λεπτομέρειες διάθεσης

  • Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»
    • Σάββατο 10:00-13:00
  • Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
    • Σάββατο 10:00-13:00
  • Διάθεση στη Λευκωσία – Σινεμά Πάνθεον
  • Σάββατο 10:00-13:00
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.