Νέες τζιχαντιστικές απειλές για επιθέσεις στο World Cup 2018 (photo)

Νέες τζιχαντιστικές απειλές για επιθέσεις στο World Cup 2018 (photo)

Νέο κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μουντιάλ του 2018, που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας, απηύθυναν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση – απειλή που εικόνιζε τον Λιονέλ Μέσι να βγάζει δάκρυα από αίμα, οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών έδωσαν στη δημοσιότητα αφίσα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, τον οποίο αποκαλούν «εχθρό του Αλλάχ».

Η αφίσα, η οποία εικονίζει τον Ντεσάμπ καθισμένο, με στολή κρατούμενου, κι έναν μασκοφόρο να στέκεται πίσω του έτοιμος να τον πυροβολήσει, συνοδεύεται από το μήνυμα: «Θα συνεχίσουμε να σας τρομοκρατούμε και να καταστρέφουμε τις ζωές σας».

Δείτε την φωτογραφία:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρώτος στη μάχη των εκλογών – Η μετατόπιση εδρών και το νέο πολιτικό σκηνικό-Χάνει μια έδρα η Λευκωσία-Κερδίζει η Πάφος

ΔΗΣΥ: Πρώτος στη μάχη των εκλογών – Η μετατόπιση εδρών και το νέο πολιτικό σκηνικό-Χάνει μια έδρα η Λευκωσία-Κερδίζει η Πάφος

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανοίγει πρώτος το δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.