Να φύγει με το «διπλό» όπως πράττει τόσα χρόνια!

Να φύγει με το «διπλό» όπως πράττει τόσα χρόνια!

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να αφήσει πίσω του την αναβολή του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, και να συγκεντρωθεί στη δύσκολη αποστολή που έχει απέναντι στον Εθνικό Άχνας και την έξοδο στο Δασάκι.

Ο Γιώργος Δώνης έχει «πονοκέφαλο» ξανά, μιας και τα προβλήματα είναι αρκετά, με τους Βάτερμαν, Ιωάννου, Λάγο, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Καρλάο, και Βούρο να έχουν τα θέματα τους. Σε έντονους ρυθμούς έχει επιστρέψει ο Ορ, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει στο μυαλό του πολλά ενόψει της δοκιμασίας κόντρα στον Εθνικό για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μη ξεχνάμε ότι ακολουθεί και η «μάχη» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Champions League, εκεί όπου ίσως κριθεί κατά ένα «μεγάλο» ποσοστό η συμμετοχή των «πορτοκαλί» στο Europa League. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν επτά συνεχόμενα «διπλά» στην έδρα που θα δοκιμαστούν το Σάββατο (28/10), με την τελευταία απώλεια να καταγράφεται το 2010. Τότε, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της «μονομαχίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.