Ο Γ.Σ. Λάρισας – Φάρος συγχαίρει παίκτη του για κλήση στην Εθνική Κύπρου!

Ο Γ.Σ. Λάρισας – Φάρος συγχαίρει παίκτη του για κλήση στην Εθνική Κύπρου!

Ο Νίκος Στυλιανού κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στα προκριματικά. Η ομάδα του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας – Φάρος εξέδωσε ανακοίνωση που τον συγχαίρει για τη νέα κλήση του.

Αναλυτικά: «Ακόμη ένας αθλητής του Γυμναστικού Λάρισας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του, μετά τους Βασίλη Μουράτο (Εθνική Ελλάδας) και Ρόλαντ Σάφτενααρ (Εθνική Ολλανδίας) και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Στυλιανού ο οποίος έλαβε κλήση για την Εθνική ομάδα Κύπρου, σε ότι αφορά την στην προετοιμασία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τον αθλητή που συνεχίζει να είναι διεθνής με την χώρα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE