Στηρίζουμε την πενταμελή οικογένεια της άτυχης Μελίνας - Φιλανθρωπική βραδιά από τα παιδιά του Λανιτείου

Στηρίζουμε την πενταμελή οικογένεια της άτυχης Μελίνας - Φιλανθρωπική βραδιά από τα παιδιά του Λανιτείου

Βραδιά αγάπης διοργανώνουν τα παιδιά του Λανιτείου Λυκείου ως μια κίνηση στήριξης προς την οικογένεια της άτυχης 43χρονης.

Όπως αναφέρουν σε κοινοποίηση τους, παιδιά από το Λανίτειο Λύκειο ενώνουν το μουσικό ταλέντο τους για μια Φιλανθρωπική Βραδιά εις μνήμην της Μελίνας Ασσιώτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου η ώρα 20:00 στο Λανίτειο Θέατρο με είσοδο 5 ευρώ.

Επίσης θα γίνονται δεκτές εισφορές στην είσοδο, ενώ όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικογένεια της 43χρονης. 

Να σημειώσουμε πως την όλη εκδήλωση στηρίζει η Διεύθυνση και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λανιτείου Λυκείου.

Η Μελίνα έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 23/06 αφού νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Μελίνα, δυστυχώς το βράδυ του Σαββάτου 24/06 υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου. Καταλείπει σύζυγο και πέντε παιδιά, με το μικρότερο να είναι ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών.

Φωτογραφία του Markos Mavv.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE