Στηρίζουμε την πενταμελή οικογένεια της άτυχης Μελίνας - Φιλανθρωπική βραδιά από τα παιδιά του Λανιτείου

Στηρίζουμε την πενταμελή οικογένεια της άτυχης Μελίνας - Φιλανθρωπική βραδιά από τα παιδιά του Λανιτείου

Βραδιά αγάπης διοργανώνουν τα παιδιά του Λανιτείου Λυκείου ως μια κίνηση στήριξης προς την οικογένεια της άτυχης 43χρονης.

Όπως αναφέρουν σε κοινοποίηση τους, παιδιά από το Λανίτειο Λύκειο ενώνουν το μουσικό ταλέντο τους για μια Φιλανθρωπική Βραδιά εις μνήμην της Μελίνας Ασσιώτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου η ώρα 20:00 στο Λανίτειο Θέατρο με είσοδο 5 ευρώ.

Επίσης θα γίνονται δεκτές εισφορές στην είσοδο, ενώ όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικογένεια της 43χρονης. 

Να σημειώσουμε πως την όλη εκδήλωση στηρίζει η Διεύθυνση και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λανιτείου Λυκείου.

Η Μελίνα έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 23/06 αφού νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Μελίνα, δυστυχώς το βράδυ του Σαββάτου 24/06 υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου. Καταλείπει σύζυγο και πέντε παιδιά, με το μικρότερο να είναι ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών.

Φωτογραφία του Markos Mavv.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE