Επισκεφθήκαμε το Φάρο! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν ΑΕΛίστες και ΑΕΚτζήδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επισκεφθήκαμε το Φάρο! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν ΑΕΛίστες και ΑΕΚτζήδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πριν από τρεις βδομάδες η εθνική μας ομάδα αναμετρήθηκε με την εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ, με το παιχνίδι να γίνεται στο γήπεδο «Αλγκάρβε» την Πορτογαλίας στην πόλη Φάρο.

Εκεί δηλαδή που θα κληθούν να αγωνιστούν τόσο η ΑΕΛ (Σεντ Τζόζεφς) την ερχόμενη Πέμπτη, όσο και η ΑΕΚ (Λίνκολν) σε 10 περίπου μέρες.

Ως ανταποκριτής του ΡΙΚ είχα την τύχη να ταξιδέψω στην συγκεκριμένη πόλη (μαζί με τον Γιώργο Ζαχαριάδη, παραγωγό-σκηνοθέτη του ΡΙΚ) και να περιγράψω για λογαριασμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου τον αγώνα της Εθνικής μας που έγινε την Παρασκευή 9 Ιουνίου (δύσκολη νίκη με 2-1).

Και επειδή απευθείας πτήσεις δεν υπήρχαν και έπρεπε να είμαστε εκεί από το πρωί της προηγούμενης μέρας για διάφορα διαδικαστικά θέματα, είχα τον χρόνο να κάνω και μία βόλτα παραπάνω στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.