ΠΑΦΟΣ: 20χρονος εισέβαλε σε Νοσοκομείο οπλισμένος – Ήθελε να του δώσουν υποκατάστατο ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: 20χρονος εισέβαλε σε Νοσοκομείο οπλισμένος – Ήθελε να του δώσουν υποκατάστατο ναρκωτικών

Υπό σύλληψη τέθηκε ο 20χρονος από την Πάφο, ο οποίος εισήλθε ετσιθελικά σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στις 17 Ιουνίου 2017 ζητώντας να του δοθεί υποκατάστατο ναρκωτικών υπό την απειλή όπλου.

Η Αστυνομία εντόπισε το νεαρό το πρωί της Τρίτης 27/6 Ιουνίου, ενώ εναντίον εξετάζεται υπόθεση απειλής με όπλο, αλλά και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος εισήλθε το Σάββατο 17/6 σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Πάφου και με την απειλή πιστολιού ζητούσε από το προσωπικό να του δώσουν το φάρμακο Oxycontin, το οποίο θεωρείται υποκατάστατο ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στον επίσημο συνεργάτη μας στην Πάφο: Farosonair.com
 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.