Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Σε ανακοίνωσή της η Πλατφόρμα αναφέρει πως «είναι φανερό ότι για μια ακόμη φορά η Αθήνα είναι εναρμονισμένη με το λαϊκό αίσθημα στην Κύπρο, ενώ οι Νίκος Αναστασιάδης - Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρος Κυπριανού επιμένουν να θωπεύουν με την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την παραμονή επεμβατικών δικαιωμάτων».
Ελπίζει, πραγματικά, ότι «οι Αναστασιάδης - Νεοφύτου και Κυπριανού θα ενστερνιστούν αυτή την προσέγγιση και θα παύσουν να βάζουν τροχοπέδη σε μια νέα, εναλλακτική στρατηγική».
Τέλος, η Πλατφόρμα Πολιτών, αναφέρει ότι «δεν έχει ψευδαισθήσεις και δεν αναμένει οτιδήποτε θετικό από την διάσκεψη της Ελβετίας η οποία αποτελεί ένα σκηνικό που είναι παράνομο και είτε θα οδηγήσει σε οριστικό αδιέξοδο ή περαιτέρω διολίσθηση της πλευράς μας στις διχοτομικές τουρκικές θέσεις».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις