ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

Σύλληψη 69χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την Δευτέρα 26/6 και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές Ευρωπαϊκής Χώρας, για έκτιση ποινής φυλάκισης επτά ετών, για αδικήματα φοροδιαφυγής, που διαπράχθηκαν τα έτη 2005 και 2006.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για Ελλαδίτη ο οποίος και αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα καταγωγής του για ανάλογο χειρισμό της υπόθεσης.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE