Αναχωρεί για Crans Montana ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Αναχωρεί για Crans Montana ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για το Crans Montana, της Ελβετίας, όπου θα συμμετάσχει στην πολυμερή Σύνοδο για την Κύπρο υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, που θα αρχίσει στις 28 Ιουνίου.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, ο διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω  Βασίλης Πάλμας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Επίσης θα τον συνοδεύουν τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή,  Κύπρος Χρυσοστομίδης, Πόλυς Πολυβίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Νίκος Κλεάνθους, Τουμάζος Τσιελεπής, Μάριος Ηλιάδης, Κωνσταντίνος Κόμπος, Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Νικόλας Κυριάκου, καθώς και τεχνοκράτες.

Στο Crans Montana μεταβαίνουν, επίσης, αύριο, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Γιώργος Βασιλείου, Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρος Κυπριανού, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Γιώργος Λιλλήκας, Πόλυς Παλλήκαρος και Γιώργος Περδίκης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE