Το πρώτο «επίσημο» 40άρι είναι γεγονός! -Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το πρώτο «επίσημο» 40άρι είναι γεγονός! -Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 26/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 36 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στους 31 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 27/6, την Τετάρτη 28/6 και την Πέµπτη 29/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραήλ: Ο στρατός κατέλαβε το ιστιοφόρο Madleen - Οι επιβαίνοντες θα γυρίσουν στις πατρίδες τους

Ισραήλ: Ο στρατός κατέλαβε το ιστιοφόρο Madleen - Οι επιβαίνοντες θα γυρίσουν στις πατρίδες τους

Ισραηλινοί στρατιώτες κατέλαβαν το υπό βρετανική σημαία ιστιοφόρο Madleen που είχε ναυλώσει ο συνασπισμός του Στολίσκου Ελευθερίας (Freedom Flotilla Coalition / FFC) και κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας, αψηφώντας τον ναυτικό αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ.