Τουλάχιστον επτά νεκροί όταν πεύκο έπεσε σε εναέριο βαγόνι καλωδιακού τελεφερίκ στην Ινδία

Τουλάχιστον επτά νεκροί όταν πεύκο έπεσε σε εναέριο βαγόνι καλωδιακού τελεφερίκ στην Ινδία

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα πεύκο έπεσε σήμερα πάνω σε τελεφερίκ χιονοδρομικού κέντρου στο ινδικό Κασμίρ.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι τουρίστες, ενώ διασώθηκαν άλλοι περίπου 150 άνθρωποι που μεταφέρθηκαν με άλλα εναέρια βαγόνια, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι.

Η τραγωδία έγινε στο χειμερινό θέρετρο Γκούλμαργκ, που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες κατά τους θερινούς μήνες, όταν ένα πεύκο έπεσε πάνω σε ένα βαγόνι του τελεφερίκ, με συνέπεια ν' αποχωριστεί από εναέριο καλώδιο και να πέσει στο έδαφος, από ύψος δεκάδων μέτρων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE