ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να επαναφέρουν στη ζωή 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 25/06, η 17χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη από τους οικείους της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ήταν ήδη αργά, καθώς η 17χρονη απεβίωσε.

Όπως μας αναφέρθηκε αν και έπασχε από επιληψία, οι ιατροί αποφάνθηκαν πως η νεαρή δεν πέθανε από αυτή την αιτία. 

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 17χρονη από την Βουλγαρία.

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της ατυχής 17χρονης που θα γίνει την Δευτέρα 26/06. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE