ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 17χρονης – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αναίσθητη

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να επαναφέρουν στη ζωή 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 25/06, η 17χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη από τους οικείους της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ήταν ήδη αργά, καθώς η 17χρονη απεβίωσε.

Όπως μας αναφέρθηκε αν και έπασχε από επιληψία, οι ιατροί αποφάνθηκαν πως η νεαρή δεν πέθανε από αυτή την αιτία. 

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 17χρονη από την Βουλγαρία.

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της ατυχής 17χρονης που θα γίνει την Δευτέρα 26/06. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE