Νιουκάστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

Νιουκάστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

Αυτοκίνητο έπεσε έξω από τζαμί στο Νιουκάστλ το μεσημέρι της Κυριακής 25/06 τραυματίζοντας 5 πεζούς.

Σύμφωνα με το BBC πιθανώς δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ενώ η 42χρονη οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Εξω από τον μουσουλμανικό χώρο λατρείας ήταν συγκεντρωμένες αρκετές οικογένειες, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν υπάρχουν θύματα.

Η Mirror αναφέρει πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι και παιδιά, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητού, με αποτέλεσμα να παρασύρει τους 5 πεζούς.

Στο χώρο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ελικόπτερο της οποίας ξεκίνησε αμέσως πτήσεις επάνω από την περιοχή.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE