Survivor: Απίστευτη ατάκα! «Είχα φαντασίωση με τον Σπαλιάρα! Να τον δένω ανάποδα από ένα δέντρο και…» - VIDEO

Survivor: Απίστευτη ατάκα! «Είχα φαντασίωση με τον Σπαλιάρα! Να τον δένω ανάποδα από ένα δέντρο και…» - VIDEO

Απίθανη ατάκα από πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε σήμερα στο Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στους ανθρώπους με τους οποίους δέθηκε περισσότερο στο παιχνίδι. Μίλησε για τον Μπο, τον Ντάνο, ενώ για τον Γιάννη Σπαλιάρα αποκάλυψε μια απίθανη φαντασίωση.

Ο καλύτερός μου φίλος; Ήδη με το που βγήκε, βρέθηκα με τον Μπο, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Ειδικά προς το τέλος κάναμε πολύ παρέα. Τον Σπαλιάρα λατρεύω να τον μισώ. Είχα μια φαντασίωση, να τον δένω ανάποδα από ένα δέντρο, να του πετάω καρύδες και μετά να τον παίρνω αγκαλιά. Έχω τέτοια ανάμεικτα συναισθήματα. Πράγματα που συνιστούν μια φιλία. Με ρωτήσανε για τον Ντάνο, για τη σχέση μας, γιατί τσακωνόμασταν, και είπα ότι για να μπορείς να τσακώνεσαι με έναν άνθρωπο, προυποθέτει να έχεις οικειότητα. Κι εγώ την οικειότητα δεν τη φοβάμαι και είναι δείκτης φιλίας. Οπότε, με αυτούς τους ανθρώπους που προανέφερα, νομίζω ότι και μπορώ να τσακωθώ…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Από Zappit.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE