ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκθεση γεγονότων από το γραφείο Ευημερίας για το περιστατικό περί εγκατάλειψης βρέφους στο Γενικό Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκθεση γεγονότων από το γραφείο Ευημερίας για το περιστατικό περί εγκατάλειψης βρέφους στο Γενικό Νοσοκομείο

Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας περί εγκατάλειψης βρέφους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έχει ζητήσει η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ η Τούλα Κούλουμου ανέφερε πως η υπόθεση περί εγκατάλειψης του βρέφους τριών μηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αναμένεται να ξεκαθαρίσει αφού ολοκληρωθεί η έκθεση γεγονότων η οποία έχει ζητηθεί από την ίδια.

Η υπόθεση αφορά βρέφος τριών μηνών το οποίο νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Το βρέφος σύμφωνα με τις πληροφορίες που διερευνώνται φέρεται να εγκαταλείφθηκε από τους αλλοδαπούς γονείς και είχε ζητηθεί βοήθεια εθελοντών ώστε να παρέχουν φροντίδα στο βρέφος.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Όλη η αλήθεια για την «εγκατάλειψη» του βρέφους – «Δεν μπορώ να το μεγαλώσω»

 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE