Αθήνα: Ένοπλος κρατά όμηρο την φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει

Αθήνα: Ένοπλος κρατά όμηρο την φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες κρατά όμηρο την φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει- Μαρτυρίες για ανταλλαγή πυροβολισμών πριν την εισβολή στο σπίτι- Απειλές και κατά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο

Αποκλεισμένη είναι αυτήν τη στιγμή η περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος κρατά ως όμηρο τη φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει. Απειλές εκτοξεύει και εναντίον των αστυνομικών που έχουν σπεύσει στο σημείο. Όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες, λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, καυγάδιζε στο δρόμο με άλλους τέσσερις άνδρες και μάλιστα, φέρεται να έχει σημειωθεί και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ πρώτο μέλημα των αστυνομικών είναι να βγάλουν με ασφάλεια τη γυναίκα από το διαμέρισμα.
Λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ μπήκαν στην πολυκατοικία. 

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE