Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το ThemaOnline και τα οποία σας παρουσιάζει στο παρόν δημοσίευμα.
Για την ακρίβεια, βρισκόταν στο ύψος του ξενοδοχείου Golden Coast. Μάλιστα το πλήρωμα του ερευνητικού σκάφους, είχε οριοθετήσει συγκεκριμένη περιοχή με σημαδούρες.
Την εκεί παρουσία του αντιλήφθηκαν Ελληνοκύπριοι ερασιτέχνες ψαράδες που βρίσκονταν στα ανοιχτά για ψάρεμα τόνου. Όπως πληροφορούμαστε δεν έλειψαν και τα καλαμπούρια μέσω ασυρμάτου.
Υπήρξε περίπτωση Ελληνοκύπριου που ρώτησε τον χειριστή του ασυρμάτου του τουρκικού σκάφους, αν το "Μπαρμπαρός" έμεινε από καύσιμα και κατά πόσον θέλουν να το ρυμουλκήσει.
Η ουσία είναι μια. Ότι οι Τούρκοι έχουν προβεί σε ακόμη μια άκρως προκλητική ενέργεια ενόψει συνομιλιών. Όλες οι πληροφορίες περί προσπάθειας πρόκλησης θερμού επεισοδίου από τουρκικής πλευράς επιβεβαιώνονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις