ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιέλουσαν με πετρέλαιο γνωστή φρουταρία – Τι ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ ο ιδιοκτήτης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιέλουσαν με πετρέλαιο γνωστή φρουταρία – Τι ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ ο ιδιοκτήτης

Σε κακόβουλη πράξη οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23/06 σε γνωστή φρουταρία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, από τις εξετάσεις φαίνεται πως οι άγνωστοι εμπρηστές έσπασαν την γυάλινη προθήκη της φρουταρίας και περιγελούσαν το μαγαζί με εύφλεκτη ύλη πιθανόν πετρέλαιο.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης της φρουταρίας σε κατάθεση του στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανένα και δεν υποψιάζεται κάποιο πρόσωπο.

Να θυμίσουμε πως η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 04:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής 23/06 σε γνωστή Φρουταρία  στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.

Η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές λόγω της πυρκαγιάς αλλά και του καπνού και των θερμών αερίων που δημιουργήθηκαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.