Παρουσιαστής της κυπριακής tv κυκλοφορεί με καπέλο στη νυχτερινή Αθήνα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρουσιαστής της κυπριακής tv κυκλοφορεί με καπέλο στη νυχτερινή Αθήνα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφάνισεις με την γοητευτική σύντροφό του εντυπωσίασε με το στυλ του...

«Κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους στα προσωπικά μου. Είναι η ιδιωτική μου ζωή. Είμαι καλά και έχουμε περάσει πέντε πολύ ωραία χρόνια», δήλωνε, πριν από λίγους μήνες στο People, ο Σάββας Πούμπουρας για την σύντροφό του, Αρετή.

Ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκιπομπής του ΡΙΚ έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φλας και τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού να είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με το peoplegreece.com το βράδυ της Τρίτης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Σάββα και την Αρετή σε μία από τις λιγοστές κοσμικές εξόδους του, στο πάρτι του περιοδικού Ok!, όπου έφτασαν πιασμένοι αγκαζέ και χαμογελαστοί!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.