ΛΕΜΕΣΟΣ: Του βρήκε «ξινό» το περπάτημα του 21χρονου - Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία καθώς κινείτο πεζός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του βρήκε «ξινό» το περπάτημα του 21χρονου - Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία καθώς κινείτο πεζός

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, προμήθειας, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης 21/6 για έλεγχο τον 21χρονο ενώ ήταν πεζός σε περιοχή της Λεμεσού.

Στην κατοχή του 21χρονου, εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης.    

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν 64 γραμμάρια κάνναβης, οκτώ φυτά κάνναβης ύψους 6-32 εκατοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 5,135 ευρώ.  

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE