ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Απόπειρα φόνου κατά αστυνομικού – «Θα σας σκοτώσω», φώναζε πατέρας δυο ανήλικων παιδιών - Διέφυγε αρχικά από την Αστυνομία

ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Απόπειρα φόνου κατά αστυνομικού – «Θα σας σκοτώσω», φώναζε πατέρας δυο ανήλικων παιδιών - Διέφυγε αρχικά από την Αστυνομία

Απόπειρα φόνου κατά αστυνομικού διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) στο χωριό Τριμίκλινη, της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απόγευμα της ίδιας μέρας καταγγέλθηκε ότι 42χρονος Ελληνοκύπριος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και ακολούθως άρχισε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα εντός της οικίας του με κυνηγητικό όπλο.

Γύρω στις 16:40 μέλη της Αστυνομίας καθώς και διαπραγματευτές έφτασαν στη σκηνή, με τον 42χρονο να διαφεύγει από την οικία και να κατευθύνεται στην εκκλησία του χωριού πυροβολώντας και απειλώντας τους αστυνομικούς ότι «θα τους σκοτώσει».

Στο σημείο έφτασαν και μέλη της ΜΜΑΔ όπως και ο Ουλαμός της Αντιτρομοκρατικής ζητώντας του να παραδοθεί.

Ο ίδιος πυροβόλησε ξανά με αστυνομικό να ανταποδίδει για εκφοβισμό τα πυρά, όπως μετέδωσε το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Ακολούθως ο 42χρονος με την βοήθεια του σκότους διέφυγε από την Αστυνομία και σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/6) παραδόθηκε άοπλος.

Η Αστυνομία εξετάζει το αδίκημα της απόπειρας φόνου κατά αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE