Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Γιούνκερ με το Κυπριακό στο επίκεντρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Γιούνκερ με το Κυπριακό στο επίκεντρο

Σε εγκάρδιο κλίμα ολοκληρώθηκε μισάωρη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ την Τετάρτη 21/6.

Οι δύο Πρόεδροι, όπως έγινε γνωστό, συζήτησαν για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές πριν από τη διάσκεψη του Cras Montana για το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη ότι έστειλε ειδοποίηση, με τη μορφή επιστολής στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών πως η ΕΕ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρώτο Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φρανς Τίμμερμανς, τον ειδικό απεσταλμένο Πέτερ Βαν Νούφελ και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Υποστήριξης Μεταρρυθμίσεων Μάρτεεν Φερβέη.
 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο κτίριο του Συμβουλίου στις 18:30 για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τουσκ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE