Συναγερμός σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ – Μαχαιρώθηκε Αστυνομικός – Εκκενώθηκε προσωρινά

Συναγερμός σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ – Μαχαιρώθηκε Αστυνομικός – Εκκενώθηκε προσωρινά

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο διεθνές αεροδρόμιο Μπίσοπ στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ: Ένας άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό αστυνομικό. Οι αρχές απέκλεισαν το χώρο και εκκένωσαν το αεροδρόμιο, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι όλοι οι επιβάτες- ταξιδιώτες είναι ασφαλείς.

Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο αστυνομικός έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης  αιμορραγούσε στο λαιμό.

A police officer sets up a flare to block the turn lane into the Flint Bishop Airport after evacuated after police officer apparently stabbed in neck on Wednesday morning, June 21, 2017. Shannon Millard | MLive.com

Στη σελίδα του αεροδρομίου ανέβηκε πριν από λίγο η ανακοίνωση για το περιστατικό:

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.