Tweet Προέδρου για λύση μετά την παραλαβή του εγγράφου από Έιντε

Tweet Προέδρου για λύση μετά την παραλαβή του εγγράφου από Έιντε

Με δυο τιτιβίσματα – μηνύματα προσήλωσης για λύση μετά την παραλαβή του προσχεδίου του κοινού εγγράφου που ετοίμασε ο κ. Έιντε, προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Ο Πρόεδρος έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο: H προσήλωση μου στο όραμα μιας επανενωμένης Κύπρου είναι σταθερή.»

Ενώ επανήλθε στη συνέχεια και με δεύτερο γράφοντας:

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα για να επιτύχουμε λύση που θα επανενώνει την Κύπρο και τον λαό της μέσα σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.»

Ο Πρόεδρος μέσω του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη θα ενημερώσει το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) την πολιτική ηγεσία για το περιεχόμενο του κοινού εγγράφου το οποίο εκτιμάται ότι καταγράφει τις θέσεις των δυο πλευρών, πριν την μετάβαση στο Κρανς Μοντάνα στις 28 Ιουνίου όπου θα λάβει χώρα η «Γενεύη 2» για επίλυση του Κυπριακού. 

Δείτε τα tweets:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE