Οι τιμές πετρελαίου στην Ασία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών

Οι τιμές πετρελαίου στην Ασία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών

Οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να κινούνται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών στις ασιατικές αγορές, καθώς οι επενδυτές υποβαθμίζουν στοιχεία σχετικά με την τήρηση του προγράμματος μείωσης της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent μειώθηκαν κατά 6 σεντς στα 45,96 δολάρια το βαρέλι, μετά τη μείωση των τιμών κατά 89 σεντς ή 1,9% στη χθεσινή συνεδρίαση.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου για τις παραδόσεις Αυγούστου μειώθηκαν κατά 3 σεντς στα 43,48 δολάρια το βαρέλι.

Οι τιμές για τις παραδόσεις Ιουλίου, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν χθες, μειώθηκαν κατά 2% φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους, από το Σεπτέμβριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE