Υπό έλεγχο η κατάσταση στις Βρυξέλλες, η έκρηξη ήταν πολύ χαμηλής έντασης λέει η πυροσβεστική

Υπό έλεγχο η κατάσταση στις Βρυξέλλες, η έκρηξη ήταν πολύ χαμηλής έντασης λέει η πυροσβεστική

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών, μετά την εξουδετέρωση του επίδοξου βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, από τη βελγική αστυνομία και το στρατό.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η έκρηξη δεν ήταν έντασης τέτοιας που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τραυματισμούς.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στις Βρυξέλλες αυτή τη στιγμή εκκενώνεται με εντολή της αστυνομίας. Σύμφωνα με πηγές στρατιώτες πυροβόλησαν άνδρα από τον οποίον προεξείχαν καλώδια και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ».

Δεν είναι σαφές εάν ο επίδοξος βομβιστής είναι νεκρός. Άλλα θύματα ή τραυματίες ή δεν υπάρχουν

 

Διαβάστε επίσης: H Αστυνομία εξουδετέρωσε βομβιστή αυτοκτονίας στον κεντρικό σταθμό των Βρυξελλών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE