Υπό έλεγχο η κατάσταση στις Βρυξέλλες, η έκρηξη ήταν πολύ χαμηλής έντασης λέει η πυροσβεστική

Υπό έλεγχο η κατάσταση στις Βρυξέλλες, η έκρηξη ήταν πολύ χαμηλής έντασης λέει η πυροσβεστική

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών, μετά την εξουδετέρωση του επίδοξου βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, από τη βελγική αστυνομία και το στρατό.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η έκρηξη δεν ήταν έντασης τέτοιας που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τραυματισμούς.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στις Βρυξέλλες αυτή τη στιγμή εκκενώνεται με εντολή της αστυνομίας. Σύμφωνα με πηγές στρατιώτες πυροβόλησαν άνδρα από τον οποίον προεξείχαν καλώδια και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ».

Δεν είναι σαφές εάν ο επίδοξος βομβιστής είναι νεκρός. Άλλα θύματα ή τραυματίες ή δεν υπάρχουν

 

Διαβάστε επίσης: H Αστυνομία εξουδετέρωσε βομβιστή αυτοκτονίας στον κεντρικό σταθμό των Βρυξελλών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE