Άγρια δολοφονία στη Λάρισα: 91χρονη βρέθηκε δεμένη σε καρέκλα και χτυπημένη βάναυσα στο κεφάλι

Άγρια δολοφονία στη Λάρισα: 91χρονη βρέθηκε δεμένη σε καρέκλα και χτυπημένη βάναυσα στο κεφάλι

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20/6 μία ηλικιωμένη, 91 ετών, μέσα στο σπίτι της στα Βούναινα της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οικείο πρόσωπο εντόπισε τη γυναίκα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη σε μία καρέκλα, με τους δράστες ή τον δράστη να την έχει χτυπήσει βάναυσα στο κεφάλι.

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα κακοποιήθηκε σκληρά, ενώ εξετάζονται όλα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος με πιο πιθανό αυτό της ληστείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE