Αποκαλυπτικό: Μάθετε το έπαθλο του νικητή! Με γεύση Del Monte... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποκαλυπτικό: Μάθετε το έπαθλο του νικητή! Με γεύση Del Monte... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο επαγγελματίας από την Ελλάδα έχει μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να ευχαριστήσει τον νικητή του επάθλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι επιβίωσης και η αγωνία έχει φτάσει στο ζενίθ, με τους παίκτες να αγωνίζονται ο καθένας για την πάρτη του.

Το ThemaOnLine εξασφάλισε το έπαθλο του νικητή του ατομικού αγωνίσματος της Κυριακής, 25 Ιουνίου. Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ο πασίγνωστος σεφ Βασίλης Καλλίδης θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να μαγειρέψει στον νικητή του επαθλού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Καλλίδης

Το μενού θα είναι βασισμένο στα κονσερβοποιημένα φρούτα, λαχανικά και χυμούς Del Monte, με τα οποία ο Βασίλης Καλλίδης θα δημιουργήσει ένα καταπληκτικό μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει Burgers με ανανά, Σουβλάκι γαρίδας με ανανά, Milkshake με καρύδα, μπανάνα και ροδάκινο και Trifle από φρέσκες μπανάνες και cocktail φρούτων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για del monte hellas

Σχετική εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.