Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Εννιάμιση χιλιάδες είδη που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας εντόπισαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 19/6 στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ένα κατάστημα και σε δύο αποθηκευτικούς χώρους που ανήκουν σε Ελληνοκύπριο και εντοπίστηκαν συνολικά 9,503 τεμάχια που εκ πρώτης όψεως παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις) όπως είδη ένδυσης, καπέλα, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια, πετσέτες και ρολόγια χειρός που φέρουν, μεταξύ άλλων, τα εμπορικά σήματα ADIDAS, NIKE, PUMA, HELLO KITTY, FERRARI, RAY BAN, PRADA, MICHAEL KORS, CONVERSE, POLO και FENDI.
 
Τα πιο πάνω είδη η αξία των οποίων υπολογίζεται στα € 50,000 περίπου κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE