Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Εννιάμιση χιλιάδες είδη που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας εντόπισαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 19/6 στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ένα κατάστημα και σε δύο αποθηκευτικούς χώρους που ανήκουν σε Ελληνοκύπριο και εντοπίστηκαν συνολικά 9,503 τεμάχια που εκ πρώτης όψεως παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις) όπως είδη ένδυσης, καπέλα, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια, πετσέτες και ρολόγια χειρός που φέρουν, μεταξύ άλλων, τα εμπορικά σήματα ADIDAS, NIKE, PUMA, HELLO KITTY, FERRARI, RAY BAN, PRADA, MICHAEL KORS, CONVERSE, POLO και FENDI.
 
Τα πιο πάνω είδη η αξία των οποίων υπολογίζεται στα € 50,000 περίπου κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE