Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Βγήκε «λαβράκι» στην Αγία Νάπα - Απίστευτη ποσότητα προϊόντων απομιμήσεων σε αποθήκη Ελληνοκύπριου

Εννιάμιση χιλιάδες είδη που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας εντόπισαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 19/6 στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ένα κατάστημα και σε δύο αποθηκευτικούς χώρους που ανήκουν σε Ελληνοκύπριο και εντοπίστηκαν συνολικά 9,503 τεμάχια που εκ πρώτης όψεως παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις) όπως είδη ένδυσης, καπέλα, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια, πετσέτες και ρολόγια χειρός που φέρουν, μεταξύ άλλων, τα εμπορικά σήματα ADIDAS, NIKE, PUMA, HELLO KITTY, FERRARI, RAY BAN, PRADA, MICHAEL KORS, CONVERSE, POLO και FENDI.
 
Τα πιο πάνω είδη η αξία των οποίων υπολογίζεται στα € 50,000 περίπου κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE