ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ρίχνει» φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη η νεκροψία - Δηλώσεις Σ.Σοφοκλέους

«Ρίχνει» φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη η νεκροψία - Δηλώσεις Σ.Σοφοκλέους

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στη σορό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη ηλικίας 83 ετών από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σοφοκλέους ανέφερε πως «διενήργησα αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη . Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο (21/6) στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου».

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε νεκρός ο Νίκος Σιαφκάλης από τουρίστα που περπατούσε στην ακτή

To  πτώμα του 83χρονου εντοπίστηκε στις 07:00 το πρωί της Τρίτης 20/6 στην παραλία  της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία .

Η Αστυνομία απέκλεισε άμεσα την σκηνή ενώ επί τόπου έσπευσε και ο γιος του σκηνοθέτη που είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.

Η Αστυνομία παρέλαβε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν πλησίον της σορού του 83χρονου όπως μια βάρκα φουσκωτή και ένα καλάμι ψαρέματος.

Σημειώνεται πως ο  83χρονος Νίκος Σιαφκάλης σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή πλησίον των Λουτρών της Αφροδίτης  για ψάρεμα αγνοείτο από την Κυριακή 18/6.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αφού δεν κατείχε μαρτυρία κατά πόσο ο 83χρονος είχε μεταβεί με το καλάμι ψαρέματος του ή με το ψαροτούφεκο του.

Διαβάστε επίσης: Αναγνωρίστηκε η σορός του άτυχου Νίκου Σιαφκάλη

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top