Aγνοούνται τουλάχιστον 126 μετανάστες σε ναυάγιο στις ακτές της Λιβύης

Aγνοούνται τουλάχιστον 126 μετανάστες σε ναυάγιο στις ακτές της Λιβύης

Τουλάχιστον 126 μετανάστες αγνοούνται μετά το ναυάγιο πλεούμενου στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), ο οποίος επικαλέστηκε τις μαρτυρίες τεσσάρων ανθρώπων που επέζησαν.

Οι μετανάστες είχαν επιβιβαστεί στη βάρκα για να φτάσουν στη Λιβύη.

Σύμφωνα με τους επιζήσαντες περίπου 130 μετανάστες, ανάμεσά τους πολλοί Σουδανοί, είχαν επιβιβαστεί την Πέμπτη στη Λιβύη σε ένα φουσκωτό, το οποίο ναυάγησε μερικές ώρες μετά τον απόπλου του.

Μόνο τέσσερις άνθρωποι, δύο Σουδανοί και δύο Νιγηριανοί, μπόρεσαν να ανασυρθούν σώοι από Λίβυους ψαράδες, διευκρίνισε ο Φλάβιο Ντι Τζάκομο, εκπρόσωπος του ΔΟΜ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE