Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετράει αντίστροφα για την αλλαγή Κυβέρνησης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετράει αντίστροφα για την αλλαγή Κυβέρνησης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Πόσες τζιαί πόψε», μετράει αντίστροφα Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης, Μιχαήλ Μηνά.

Ο κύριος Μηνά ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την επιθυμία να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταδίδει τις θέσεις του αλλά και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους, για θέματα που αφορούν την κυπριακή πραγματικότητα.

Την Κυριακή 18/6, ο κύριος Μηνά έγραψε στον λογαριασμό του «242 μέρες για την απερχόμενη κυβέρνηση Αναστασιάδη...», για να προσθέσει με σχόλιό του κάτω από την ανάρτησή του πως υπάρχει ανάγκη για αλλαγή στον τόπο.

Δείτε την ανάρτηση του: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE