Όλη η αλήθεια για την άσκηση βίας Κύπριου παρουσιαστή του ΡΙΚ σε γυναίκα συνάδελφό του! - Οι τελευταίες εξελίξεις

Όλη η αλήθεια για την άσκηση βίας Κύπριου παρουσιαστή του ΡΙΚ σε γυναίκα συνάδελφό του! - Οι τελευταίες εξελίξεις

Η μάρτυρας στον καβγά που έκανε ανάστατο το κρατικό κανάλι απέτρεψε τα χειρότερα...

Στις 23/5/2017 έλαβε χώρα το ατυχές περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κύπριο παρουσιαστή και συνάδελφό του στις εγκαταστάσεις του ημικρατικού καναλιού. 

Όλα ξεκίνησαν με μια διαφωνία, η οποία ύστερα από συζήτηση, εκτυλίχθηκε σε διένεξη με φωνές για να καταλήξει ο παρουσιαστής να κινείται προς το μέρος της συνάδελφού του φωνάζοντάς της...

Ο Κύπριος παρουσιαστής δεν την κτύπησε κι αυτό απετράπη χάρη στη μάρτυρα — σκηνοθέτη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, η οποία και επενέβη.

Σύμφωνα με επίσημες πληρoφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η παραπονούμενη δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε κατάθεση και δεν επιθυμεί διερεύνηση του θέματος. Πρόκειται για μια απλή καταγγελία, η οποία έχει απλώς καταχωρηθεί στα παράπονα. 

Αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του νομικά στο μέλλον. Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από πλευράς της, όπως έγκυρα πληροφορύμαστε.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιαστής του ΡΙΚ βιαιοπράγησε σε γυναίκα συνάδελφό του! Το θέμα εξετάζει η Aστυνομία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE