Με καϊκι έφτασε η Κύπρια νύφη στο Athens Island Riviera! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με καϊκι έφτασε η Κύπρια νύφη στο Athens Island Riviera! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σκηνικό στο high σημείο της Αθήνας έμοιαζε λες και βγήκε από παραμύθι, διαμορφωμένο σύμφωνα με το υπέροχο γούστο της συμπατριώτισσάς μας.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο το βράδυ, 17/6, στο  Athens Island Riviera, ο Μάριος και η Ιφιγένεια.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, με την Χάρις Πότσου να επιμελείται κάθε λεπτομέρεια. Το Island έγινε ολόλευκο για να υποδεχθεί τους νεόνυμφους.  

Η νύφη έφτασε με καΐκι στο εκκλησάκι του Island και ο γαμπρός την περίμενε στο ξωκλήσι μαζί με τους εκλεκτούς τους καλεσμένους. 

Ο χώρος ήταν κατάμεστος στις παιώνιες και όλα έμοιαζαν παραμυθένια. 

Τα βεγγαλικά έκαναν τη νύκιτα μέρα και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.