Εθνικό Συμβούλιο: Ο Πρόεδρος καλεί τους αρxηγούς πολιτικών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στο Crans - Montana

Εθνικό Συμβούλιο: Ο Πρόεδρος καλεί τους αρxηγούς πολιτικών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στο Crans - Montana

Ξεκίνησε γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (19/6) η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσεις για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της επανασύγκλησης της Διάσκεψης για την Κύπρο, στις 28 Ιουνίου, στο Crans - Montana της Ελβετίας.

Στη συνεδρία της Δευτέρας παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αντιπρόεδρος της  Αλληλεγγύης Πόλυς Παλλήκαρος, ο Πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρία, προτίθεται να καλέσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στο ελβετικό θέρετρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE