Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του – Σε σοβαρή κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας

Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του – Σε σοβαρή κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 63χρονος κάτοικος Χοιροκοιτίας. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  δέκα λεπτά πριν τη μία  το πρωί της Δευτέρας (19/6)  ο 63χρονος  αφού  στάθμευσε  το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Χοιροκοιτία, πήρε μια μποτίλια γκαζιού στην οποία είχε προσαρμόσει  ένα λάστιχο και ανάβοντας  φωτιά άρχισε σε έξαλλη κατάσταση  να καλεί την πρώην σύζυγό του να  βγει έξω διαφορετικά θα  έβαζε φωτιά στον εαυτό του .

Κλήθηκε η Αστυνομία άνδρες της οποίας αφού  απέσπασαν από τα χέρια  του 63χρονου την  μποτίλια του γκαζιού, τον συνέλαβαν για να τον παραπέμψουν για περίθαλψη στο νοσοκομείο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.