Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός όσων κάηκαν στην Πορτογαλία

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός όσων κάηκαν στην Πορτογαλία

Η δασική πυρκαγιά που έπληξε χθες την περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας έχει προκαλέσει τον θάνατο 39 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών Ζόρζε Γκόμες.

Η φωτιά ξέσπασε το Σάββατο (17/6), λίγο πριν από τις 15:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) στην κοινότητα Πεδρόγαου Γκραντ, της περιοχής Λεϊρία. Πολλά θύματα παγιδεύτηκαν από τις φλόγες ενώ ήταν μέσα στα αυτοκίνητά τους που κινούνταν σε παρακείμενο δρόμο.

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE