Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός όσων κάηκαν στην Πορτογαλία

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός όσων κάηκαν στην Πορτογαλία

Η δασική πυρκαγιά που έπληξε χθες την περιοχή Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας έχει προκαλέσει τον θάνατο 39 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών Ζόρζε Γκόμες.

Η φωτιά ξέσπασε το Σάββατο (17/6), λίγο πριν από τις 15:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας) στην κοινότητα Πεδρόγαου Γκραντ, της περιοχής Λεϊρία. Πολλά θύματα παγιδεύτηκαν από τις φλόγες ενώ ήταν μέσα στα αυτοκίνητά τους που κινούνταν σε παρακείμενο δρόμο.

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE