Παρουσιάστρια αμείβεται με 250.000 ευρώ το μήνα - Η σπόντα για την Κύπρο από την εκπομπή Αποκαλυπτικά

Παρουσιάστρια αμείβεται με 250.000 ευρώ το μήνα - Η σπόντα για την Κύπρο από την εκπομπή Αποκαλυπτικά

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη της εκπομπής Αποκαλυπτικά για την παρουσιάστρια η οποία, παίρνει στις μέρες μας μισθό 250.000 ευρώ.

Η εκπομπή δεν αποκάλυψε ποια είναι ωστόσο τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Ανέφεραν πως είναι καλύτερο να έχει τέτοιο μισθό και να κάνει καλά τα καθήκοντα της εδώ παρά στην Βουλγαρία ή στην Κύπρο.

Και τα πικάντικα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ανέφεραν πως πρέπει να είσαι και καλός άνθρωπος και να νοιάζεσαι τους συνεργάτες σου όταν έχεις τόσα λεφτά. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα ο Μένιος Φουρθιώτης σχολίασε ειρωνικά πως αν είχε τέτοιο μισθό θα έφτιαχνε σπανακόπιτα και θα μοίραζε σε όλους. Με τον Γουμενίδη να συμπληρώνει πως τα είπε όλα.

Τώρα το ποια είναι τελικά η παρουσιάστρια, τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε το βίντεο στο: lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE