ΛΑΡΝΑΚΑ: Τριπλό τροχαίο – Εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας – Αναζητείται από την Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τριπλό τροχαίο – Εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας – Αναζητείται από την Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/6) κατά το οποίο υπήρξε εγκατάλειψη σκηνής από γυναίκα οδηγό.

Το τριπλό τροχαίο συνέβη στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, όταν ο οδηγός του πρώτου οχήματος στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά σε κάποιο σημείο του δρόμου κτυπήθηκε από δεύτερο όχημα και αυτό με την σειρά του από τρίτο.

Η γυναίκα οδηγός που επέβαινε στο τρίτο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια τα οποία εξετάζονται, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει εγκαταλείποντας τη σκηνή και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Η Αστυνομία αναζητεί την εν λόγω γυναίκα ενώ από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE