Γάμος έγινε κηδεία όταν η νύφη έπεσε από το μπαλκόνι

Γάμος έγινε κηδεία όταν η νύφη έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγικό τέλος την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της είχε μια 22χρονη νύφη στην Κίνα, η οποία, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού «παιχνιδιού», την ημέρα του γάμου της, έπεσε από τον 4ο όροφο.

Σύμφωνα με το Asia One, η τραγωδία έγινε στις 13 Ιουνίου στην πόλη Guangdong. Την 22χρονη κυνηγούσαν οι φίλοι του γαμπρού, στο πλαίσιο παραδοσιακού γαμήλιου παιχνιδιού, κι εκείνη είχε κρυφτεί στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου.

Την ώρα του κυνηγητού οι παράνυμφοι έτρεχαν κι έσπρωχναν η μία την άλλη με αποτέλεσμα η νύφη να βρεθεί στη γωνία του μπαλκονιού, όπου το προστατευτικό υποχώρησε με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

 

Aπό Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE