Ο Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ κάρφωσε το ΔΗΣΥ για προσπάθεια ακύρωσης του ΓεΣΥ

Ο Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ κάρφωσε το ΔΗΣΥ για προσπάθεια ακύρωσης του ΓεΣΥ

Μίλησε για κόμμα που δεν ήθελε να υλοποιηθεί το ΓεΣΥ ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ από το βήμα της Βουλής έκανε αναφορά σε διάφορα γεγονότα τα οποία χαρακτήρισε ως νάρκες που τοποθετήθηκαν είτε από το ίδιο το Υπουργικό είτε από το κυβερνών κόμμα για να μην υλοποιηθεί το ΓεΣΥ.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο tweet του κ. Παμπορίδη περί Ιούδα υποστηρίζοντας ότι βουλευτές του ΔΗΣΥ σε συνεργασία και με άλλους ήταν έτοιμοι να καταθέσουν τελευταία στιγμή τροπολογίες που θα ακύρωναν το ΓεΣΥ.

Θυμίζουμε πως από το πρωί της Παρασκευής 16/06, βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρία της Βουλής για ψήφιση το ΓεΣΥ υπό τη μορφή δύο νομοσχεδίων και ενός κειμένου κανονισμών.

Πρόκειται για τον περί Ίδρυσης Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Νόμο, τους περί Ίδρυσης Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικούς) Κανονισμούς και τον περί Γενικού Συστήματος Υγείας (Τροποποιητικού) Νόμο, τα τρία θέματα που έχουν τοποθετηθεί πρώτα στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ασφυκτικό» πρέσινγκ σε Παπαδόπουλο από βουλευτές του ΔΗΣΥ στο αίθριο της Βουλής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήλον της Έριδος ο Παύλος Μυλωνάς στην Βουλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβληματισμένος ο Παμπορίδης λίγο πριν από την ψήφιση του ΓεΣΥ – Οι Βουλευτές που τον στήριξαν στις ομιλίες τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφτασε η μεγάλη μέρα του ΓεΣΥ – Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τα δυο νομοσχέδια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE