Στο Crans-Montana η Διάσκεψη για την Κύπρο ανακοίνωσε ο 'Ειντε

Στο Crans-Montana η Διάσκεψη για την Κύπρο ανακοίνωσε ο 'Ειντε

Στο Crans-Montana της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη για την Κύπρο, ανακοίνωσε μετά τη συνάντησή του (16/6) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε.

Στις δηλώσεις του, ο κ. `Ειντε ανέφερε πως αυτή είναι πραγματικά μια ιστορική ευκαιρία. "`Ολοι γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο όταν θα είμαστε εκεί στο Crans-Montana", σημείωσε, προσθέτοντας πως πρέπει να γίνει πολλή δουλειά πριν μεταβούν εκεί.

Είπε επίσης πως και οι δυο πλευρές του έχουν επιβεβαιώσει πως πάνε εκεί με τη φιλοδοξία να επιλύσουν το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE