Η Ευριπίδου εξασφάλισε την συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου από τον θείο του στην Σκιάθο! VIDEO

Η Ευριπίδου εξασφάλισε την συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου από τον θείο του στην Σκιάθο! VIDEO

Η παρουσιάστρια του MEGAONE συνδύασε διακοπές και δουλειά και βρέθηκε στον φούρνο του θείου του Αγγελόπουλου.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρίσκεται στην Σκιάθο μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου και τους φίλους τους Μαρία Κορτζιά και Πιέρο Σωτηρίου. 

Η παρουσιάστρια συνδύασε αναψυχή και δουλειά και έτσι βρέθηκε στον φούρνο του θείου του Ντάνου, εξασφαλίζοντας για την εκπομπή «Όλα Για Σένα» την μαγική συνταγή για τα πιτάκια του Ντάνου, που κάνουν θραύση στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE