Τραγωδία στην Κίνα: Έκρηξη σε νηπιαγωγείο με τουλάχιστον 7 νεκρούς και 59 τραυματίες

Τραγωδία στην Κίνα: Έκρηξη σε νηπιαγωγείο με τουλάχιστον 7 νεκρούς και 59 τραυματίες

Τουλάχιστον εφτά άτομα έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15/6 (τοπική ώρα) στην Κίνα όταν στην πόλη Φενγκξιάν της ανατολικής επαρχίας Τζιανξού σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι τραυματίες είναι 59, ενώ σε αυτούς περιλαμβάνονται και μικρά παιδιά. Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι υπάρχουν θύματα από την έκρηξη, χωρίς μέχρι στιγμής να δίνουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Η South China Morning Post πάντως κάνει λόγο για δεκάδες τραυματίες.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν μητέρες και παιδιά να έχουν πέσει στο έδαφος. Κάποια από τα παιδιά είναι αιμόφυρτα και φαίνονται σοβαρά τραυματισμένα

Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, η έκρηξη συνέβη την ώρα που έξω από το νηπιαγωγείο είχαν καταφθάσει αρκετοί γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους. Πολλά από τα θύματα είναι καλυμμένα με αίμα και δείχνουν να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους.

Σε ένα από τα βίντεο, τραυματιοφορείς προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα μικρό παιδί, με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. 

 

*Οι φωτογραφίες και τα βίντεο επιλέξαμε να μην μεταδοθούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE