Κατήγγειλε σκάνδαλο εκατομμυρίων στην ΣΠΕ Κυπερούντας και τον απέλυσαν – Ευθύνες Ταουσιάνη - ΕΓΓΡΑΦΟ

Κατήγγειλε σκάνδαλο εκατομμυρίων στην ΣΠΕ Κυπερούντας και τον απέλυσαν – Ευθύνες Ταουσιάνη - ΕΓΓΡΑΦΟ

Οι αποκαλύψεις του ThemaOnline σε σχέση με αυθαίρετες αποφάσεις του πρόεδρου της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας φαίνεται να άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

Όπως καταγγέλθηκε στην ιστοσελίδα μας, ο Τάκης Ταουσιάνης φέρει ευθύνες σε ό,τι αφορά τον χειρισμό θέματος που σχετίζεται με σκάνδαλο που διαδραματίστηκε στην ΣΠΕ Κυπερούντας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν εις γνώσιν της ιστοσελίδας μας, το 2014 και ενώ ο Τάκης Ταουσιάνης προσέφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα, δάνειο που αγγίζει τις 150.000 ευρώ στο όνομα πρώην επιτρόπου της ΣΠΕ Κυπερούντας, μεταφέρθηκε εν μια νυκτί σε υπό εκκαθάριση εταιρεία. Με απλά λόγια, το εν λόγω στέλεχος της ΣΠΕ απαλλάχθηκε από τις υποχρεώσεις του.
 
Το ThemaOnline διερευνώντας το όλο ζήτημα, όχι μόνο διασταύρωσε την πιο πάνω καταγγελία αλλά εξασφάλισε και στοιχεία. Σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουμε στο παρόν δημοσίευμα, ο εν λόγω επίτροπος  απαλλάχθηκε από 147.992,03 ευρώ που χρωστούσε έναντι δανείου για οικιστικούς λόγους, καθώς αυτό «φορτώθηκε» σε υπό εκκαθάριση εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το έγγραφο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE