ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο – Έπιασε φωτιά η κουζίνα οικίας λόγω υγραερίου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο – Έπιασε φωτιά η κουζίνα οικίας λόγω υγραερίου

Πυρκαγιά σε κουζίνα ιδιωτικής κατοικίας στη Λάρνακα κλήθηκε να κατασβήσει η Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα στις ώρα 18: 43 το απόγευμα της Τετάρτης λήφθηκε η σχετική κλήση για φωτιά σε κουζίνα ιδιωτικής κατοικίας,

Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου»  με δύο οχήματα.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. από τον ιδιοκτήτη ο οποίος στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού στα χέρια και το πρόσωπο και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο χώρο της κουζίνας ενώ η  πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής σύνδεσης του σωλήνα παροχής από τον κύλινδρο υγραερίου προς την εστία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE