«Στο πόδι» η Παλλουριώτισσα– Παρανάλωμα του πυρός όχημα λόγω εμπρησμού

«Στο πόδι» η Παλλουριώτισσα– Παρανάλωμα του πυρός όχημα λόγω εμπρησμού

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική στην Λευκωσία.

 Σύμφωνα με τον δελτίο τύπου, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση η ώρα 23.49 ψες για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Παλλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.14 .

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές και επηρεάστηκε επίσης η βαφή του χώρου στάθμευσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρα από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και πρόκειται περί εμπρησμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE