Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πάφο – Επιχειρηματίας λούστηκε βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πάφο – Επιχειρηματίας λούστηκε βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Επιχειρηματίας στην Πάφο ήταν έτοιμος να αυτοπυρποληθεί, αφού είχε λουστεί με βενζίνη.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας φαίνεται να παίχτηκαν το πρωί της Πέμπτης 15/6 στην Πάφο με επιχειρηματία να απειλεί να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Το περιστατικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου όταν υπάλληλοι του Δήμου επισκέφθηκαν επιχείρηση για να καταγράψουν τυχόν παρανομίες.

Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, φαίνεται ότι αντέδρασε στην απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου για έλεγχο με αποτέλεσμα να λουστεί την βενζίνη και να απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στον ίδιο του τον εαυτό, να αυτοπυρποληθεί δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερα στο Farosonair.com επίσημο συνεργάτης της ιστοσελίδας μας στην Πάφο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE