Πάει για το «μπάμ» με Κοκκινάκη!

Πάει για το «μπάμ» με Κοκκινάκη!

Δυναμικά θέλει να μπει στον χώρο του πόλο η ΑΕΚ, με το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου να επιθυμεί την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα πραγματοποίησαν συνάντηση και με τον Κώστα Κοκκινάκη, τον έμπειρο αθλητή, που έγινε ακόμη πιο γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο διεθνής πολίστας, που με το σκουφάκι της εθνικής Ελλάδας πήρε μέρος σε δυο Ολυμπιάδες, συναντήθηκε με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Δανδολο, τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Κιρμιζόγλου και τον έφορο, Πάνο Μιχαλόπουλο και το προσεχές διάστημα αναμένεται να δώσει την επίσημη απάντησή του για το εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Σούπερ μεταγραφή με Κοκκινάκη θέλει να κάνει το πόλο της ΑΕΚ

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Κοκκινάκης αγωνιζόταν στον Υδραϊκό, πριν αποφασίσει να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

Image result for ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ SURVIVOR

Image result for ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΟΛΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.